Följ oss

Team NB Football Sweden

blogg_nb
Ansök till Team NB Football Sweden!

– Ta chansen och bli en av ambassadörerna i Team New Balance.

Är du sugen på att ingå i Team New Balance Football Sweden? Det är andra året i rad som detta  lyckade samarbete mellan Ungdomsfotboll.se och New Balance genomförs.

Vi ska tillsammans hitta 6 spelare (3 killar och 3 tjejer) som skall bli New Balance ambassadörer och ingå i Team NB Football Sweden.

Vi söker dig!

Vi söker dig kille eller tjej som är en motiverad och engagerad fotbollsspelare. Du är ambitiös, vill något med din fotboll och är en tydlig ledare både på och utanför plan. Du skall vara född mellan 2000 – 2003 för att kunna ansöka.

Vad innebär det att vara en New Balance ambassadör?

Som ambassadör för New Balance kommer du ha en tät kontakt med New Balance Sverigekontor i Göteborg. Du kommer få en tydlig insyn i hur varumärket arbetar med sin fotbollskollektion på både internationell och svensk nivå.

Du ingår i ett team med flera stora stjärnor och kommer att förses med produkter samma dag de släpps på marknaden. När t.ex. Aaron Ramsey eller Vincent Kompany beträder planen med helt nya New Balance skor så gör du också det.

Att sprida dessa händelser och andra  spännande saker som händer under din träning och vid matcher i sociala medier blir en viktig del i ambassadörskapet. Du får också vara en del i utvecklingen av varumärket då den feedback du ger kommer bidra till framtida produktutveckling.

Så här ansöker du:

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan noggrant. Sista ansökningsdag är fredagen den 4 november 2016. Den 15 november presenteras dom utvalda spelarna här på Ungdomsfotboll.se

ANSÖKNINGSPERIODEN ÄR SLUT! Tack alla ni som har sökt, vi kommer nu att gå igenom alla ansökningar. Den 15 november presenteras dom utvalda spelarna här på Ungdomsfotboll.se. Kontakten sker via mail eller telefon. 

Är du nyfiken på New Balance Football?

FÖLJ NEW BALANCE FOOTBALL PÅ SOCIALA MEDIER:
Facebook: https://www.facebook.com/nbfootballofficial/
Instagram: @nbfootball

Lycka till!

//Rudy Alvarado

Annons

Facebook

Copyright © 2018 Alvarado Sport & Media